Van Draeckeburgh is gespecialiseerd in het inzichtelijk maken en benutten van subsidies en financieringsregelingen.

Anita van Munster

Bij Van Draeckeburgh kan ik daadwerkelijk iets toevoegen aan het vergroten van duurzaamheid in de gebouwde omgeving. Dit is een specialisme waar ik alles van wil weten en me voor de volle honderd procent op kan storten.

Anita van Munster

Anita studeerde Vastgoedmanagement & Economie aan de hogeschool in Holzminden, Duitsland. Tijdens haar eerste baan, bij een grote vastgoeddienstverlener in Amsterdam, bleek één aspect haar echte interesse te hebben: de invloed van duurzaamheid op gebouwen. Bij Van Draeckeburgh zit ze aan het goede adres, als junior projectmanager Duurzaam Bouwen duikt ze vol enthousiasme op alles wat kan bijdragen om een pand te verduurzamen.

MailLinkedin

Remko Berfelo

Subsidies kunnen projecten naar een hoger verduurzamingsniveau tillen. Het motiveert mij als opdrachtgevers het nut van duurzame maatregelen in zien en wij met de subsidie de eventuele meerkosten kunnen dekken.

Remko Berfelo

Remko kwam in aanraking met subsidies via een vorige werkgever, waar hij zich bezig hield met renovatie en de bijbehorende verduurzaming van verschillende accommodaties. Dit onderwerp, subsidies voor het verduurzamen van gebouwen, heeft hem sindsdien niet meer losgelaten. Bij Van Draeckeburgh is Remko specialist geworden voor de gebouwde omgeving.

MailLinkedin

Dingena Verkerk

Mijn werk bij van Draeckeburgh geeft mij de kans om actief te zijn in het speelveld van steeds veranderende wet en regelgeving, gericht op duurzame ontwikkeling zowel in de bouwwereld als op innovatief vlak. Precies waar mijn interesse ligt.

Dingena Verkerk

Haar interesse in de gebouwde omgeving en innovatie is zichtbaar in alles wat Dingena doet. Ze behaalde een Bachelor in Bestuurskunde en een Master in Sustainability Science and Policy. Ze woonde jaren in Eindhoven, wereldwijd een toonaangevende stad op het gebied van innovatie en design. Bij Van Draeckeburgh heeft ze zich als projectmanager gespecialiseerd in duurzame bouwprojecten en innovatietrajecten voor duurzame energieopwekking.

MailLinkedin

Helma Straatma

Sinds ik hier werk is mij de meerwaarde van een subsidieadviseur heel duidelijk geworden. De regelgeving is een ondoordringbaar woud, het is bijna niet te doen om als bedrijf zelf uit te zoeken welke regels van toepassing zijn.

Helma Straatma

Helma brengt de balans in het overwegend jonge team van Van Draeckeburgh. Niet alleen met haar leeftijd, maar vooral met haar ervaring. Zij werkte als bouwkundige o.a. voor de gemeente Almere, het Ministerie van Landbouw en het (voormalig) Bouwcollege. Deze ruime ervaring op bouwgebied levert flink voordeel op in haar functie van projectmanager Duurzaam Bouwen.

Hette Hylkema

Juist die oude gebouwen dragen in hoge mate bij aan het karakter en de sfeer van een stad. Ik vind het mooi om met mijn werk een bijdrage te leveren aan het behoud van het cultureel erfgoed in Nederland.

Hette Hylkema

Een passie voor historische panden leidde Hette naar de studie Bouwtechnische Bedrijfskunde. Hij deed een stage bij Van Draeckeburgh en kon na afronding van zijn studie direct aan de slag als assistent-projectmanager. Hette richt zich vooral op het regelen van subsidies voor monumenten.

MailLinkedin

Hjalmar van Tolie

Wat ik bij Van Draeckeburgh zo mooi vind is dat we de niet-duurzame bedrijven ook een zetje in de goede richting weten te geven om toch iets te gaan doen met duurzaamheid. Zo kan een bedrijf dankzij subsidie toch ineens kiezen voor bijvoorbeeld zonnepanelen.

Hjalmar van Tolie

Aan het begin van zijn studie Bedrijfseconomie had het onderwerp duurzaamheid voor Hjalmar nog het imago van ‘bomen knuffelen’, maar de grenzeloze mogelijkheden van duurzaam ondernemen en de bittere noodzaak werden al snel duidelijk. Hjalmar werkt bij Van Draeckeburgh als projectmanager en zoekt dagelijks voor onze klanten naar manieren om zo voordelig mogelijk te verduurzamen.

MailLinkedin

Mitchell Gmelich

Opdrachtgevers helpen om de optimale oplossing voor hun vastgoed te vinden, zowel technisch als financieel. Dit vraagt om kennis, ervaring, een praktische instelling en overtuigingskracht. Een prachtige uitdaging.

Mitchell Gmelich

Mitchell startte bij Van Draeckeburgh in 2001 en is sinds tien jaar directeur-eigenaar. Zijn drijfveren zijn onveranderd: drempels verlagen voor verduurzaming van vastgoed, innovatieve projecten en behoud van cultureel erfgoed. Daarbij gaat hij voor het maximaal haalbare, zowel wat het subsidieresultaat betreft als het ontzorgen van zijn klanten.

MailLinkedin

Joris Arkenbout

Het is geweldig om binnen een klein en informeel team te werken. Zeker omdat dit een sector betreft die gericht is op de toekomst en we een grote maatschappelijke bijdrage kunnen leveren.

Joris Arkenbout

Van Hotel Manager naar Subsidiespecialist. Joris Arkenbout laat zien dat deze stap, die niet direct logisch lijkt, volstrekt klopt. Want uiteindelijk draait het in beide sectoren om klantgerichtheid, een goed verstand en inzet. Exact de eigenschappen die Joris in ruime mate bezit, zoals zijn deelname aan het exclusieve talentenprogramma Hilton Elevator bewees. Binnen Van Draeckeburgh richt Joris zich op de commerciële activiteiten.

MailLinkedin

Joris van Santen

De afwisseling in het werk is heel leuk. We werken aan veel verschillende projecten tegelijkertijd en ieder project heeft een geheel eigen invulling.

Joris van Santen

De functie van Joris is assistent-projectmanager Monumentenzorg. Een specialisatie die goed aansluit bij zijn huidige hbo-studie Bouwtechnische Bedrijfskunde. Ook zijn eerdere opleiding komt goed van pas: mbo Bouwkunde. Voor het maken van berekeningen voor onderhoud of herstelwerkzaamheden draait Joris zijn hand dan ook niet om. Fijn voor onze klanten, want deze berekeningen vormen een belangrijk onderdeel van de subsidieaanvragen.

MailLinkedin

Josef Temelso

Ik ken de meeste klanten erg goed, ondanks dat ze mij niet dagelijks spreken. Het blijft bijzonder dat we met onze beide bedrijven zoveel synergie hebben in het verduurzamen van gebouwen.

Josef Temelso

Josef is de onzichtbare kracht bij Van Draeckeburgh. Als assistent-controller werkt hij achter de schermen, al jarenlang. Wij geloven in onze kracht én in de noodzaak om te verduurzamen, dus werken we op no cure, no pay basis. Dit maakt een goede financiële planning superbelangrijk. Josef heeft de cijfers als geen ander onder controle, zowel voor Van Draeckeburgh als voor ons zusterbedrijf Vaanster Energie.

Mail

Kasper Noordover

Als ik studiegenoten vertel wat wij hier doen is iedereen geïnteresseerd. Ze zien al snel subsidiemogelijkheden voor de bedrijven waar zij stage lopen.

Kasper Noordover

Kasper zit in het derde jaar van de studie Bouwtechnische Bedrijfskunde aan de Hogeschool Utrecht. Bij Van Draeckeburgh zette hij zijn eerste stappen in het bedrijfsleven. Grote stappen. Want in een bedrijf waar je vanaf het begin vertrouwen en verantwoordelijkheid krijgt, daar leer je snel. Op de opleiding kwam duurzaamheid niet uitgebreid aan de orde. Maar Kasper zit inmiddels tot over zijn oren en met genoegen in de subsidiemogelijkheden voor duurzaam bouwen.

MailLinkedin

Sebas Hoogland

Ik help relaties om het subsidietraject makkelijker te doorlopen. Het resultaat is dat hun projecten net iets meer duurzaam worden.

Sebas Hoogland

Sebas begon bij Van Draeckeburgh als stagiair. Zijn opleiding Bedrijfskunde aan de Hogeschool van Amsterdam is inmiddels afgerond, maar nog altijd werkt hij hier met veel plezier. Naast zijn functie van assistent-projectmanager volgt hij een studie Politicologie, een uitdagende combinatie die recht doet aan zijn scherpte.

MailLinkedin
Subsidie aanvragen?

laatste nieuws

17 april 2018
Expertmeeting ‘Financieren van duurzame investeringen’
17 april 2018
SDE+ voor record aantal zonnepanelen
17 april 2018
SIM helpt monumenten in stand te houden