Subsidiescan

Specialisatie zorgt voor hoge slagingskans en maximaal resultaat

Van Draeckeburgh is specialist in duurzaam bouwen, monumentenzorg en technische innovaties. Een bewuste keuze omdat we geloven dat je alleen met kennis in huis meerwaarde kunt bieden. Wij willen een bijdrage leveren aan investeren en bouwen aan de toekomst. Duurzame gebouwen realiseren, monumenten onderhouden en het ontwikkelen van nieuwe technieken zijn daarom onze speerpunten.

 

De toegekende subsidie is door onze specialistische ervaring minimaal 25% hoger dan gemiddeld en de slagingskans van onze subsidie- en financieringsaanvragen is 96%. Onze adviseurs zijn technisch, economisch en juridisch onderlegd en nemen de volledige verantwoordelijkheid over uw aanvraagtrajecten en de afwikkeling.

Door deze aanpak hebben wij al meer dan 20 jaar een toonaangevende positie in Nederland. We werken op basis van ‘no cure, no pay’ of voor een vaste vergoeding. Wij structureren ook de financiering van duurzame en innovatieve projecten. Een mix van subsidie, fondsen en bankleningen kan vaak meer mogelijk maken bij de financiering van uw projecten. Een adviseur met goede kennis van de programma’s en ruime ervaring in het formuleren van een businessplan zorgt voor een goede slagingskans voor de financiering van uw projecten en investeringen. Van Draeckeburgh heeft meer dan 20 jaar ervaring met investeringsprojecten. Wij beheren fondsen en structureren financieringen voor deze projecten.

laatste nieuws

23 November 2023
Sustainable Distribution Center for DKL Equipment in Zwolle