Subsidiescan

AIR: een gebouw waar je wil zijn en niet waar je moet zijn.

Multifunctioneel gebouw AIR aan het beursplein in Rotterdam

AIR: een gebouw waar je wil zijn en niet waar je moet zijn. Aan het Beursplein in het hart van Rotterdam komt AIR met de ambitie om de gezondste, meest duurzame, innovatieve werkplek van Rotterdam te worden. Werken, winkelen en ontspannen gaan hier samen komen. Het voormalige V&D en Hudson’s Bay pand wordt getransformeerd tot een levendige, multifunctionele locatie met restaurants, een supermarkt, een openbare fietsenstalling, 5 verdiepingen met moderne kantoren en een Sky Bar op de bovenste verdieping die een prachtig uitzicht biedt over de Rotterdamse binnenstad.

Duurzaamheid voorop

Voor de transformatie van het naar binnen gekeerde warenhuis naar high-end kantoren staat duurzaamheid voorop. De ambitie voor AIR-offices is om een BREEAM-excellent, WELL-Gold en WiredScore-Gold certificaat te behalen. Dit resulteert onder andere in een kantoor met uitstekende prestaties in relatie tot verbruik, een relatief lage impact op het milieu en garandeert het welzijn van de gebruikers. Het BREEAM-excellent certificaat voor het ontwerp is al toegekend.

Vanuit van Draeckeburgh mochten wij de subsidieaanvraag begeleiden. Door de fijne samenwerking tussen verschillende partijen hebben we een MIA-beschikking gekregen voor AIR-offices. Daar zijn we ontzettend blij mee.

Wij helpen je graag om de subsidieaanvraag voor jouw project tot een succes te maken. Neem gerust contact met ons op via het contactformulier of bel ons via +31 30 228 92 40 om de mogelijkheden te bespreken.

Subsidie aanvragen?

laatste nieuws

08 juli 2024
Nieuwe Subsidieregeling Waterstof in Mobiliteit (SWIM)
01 juli 2024
Duurzaam en Saamhorig: Het Project STEK in Rosmalen
27 juni 2024
Financieringsstelsel Monumentenzorg onder de loep