Subsidiescan

Cruciaal voor de herontwikkeling was het creëren van een plek waar geschiedenis, technologie en moderne architectuur konden samenkomen

Van 1974 naar 2022
Op loopafstand van treinstation Amsterdam-Sloterdijk stond een ietwat verouderd kantoorpand uit de jaren 70. Nu is het een zeer modern kantorengebouw. Een icoon in het Amsterdamse landschap. Het bijzondere aan dit project is toch wel de glazen koepel die over het bestaande gebouw heen is geplaatst. Dit maakt het project zowel constructief als esthetisch heel bijzonder!

Tijdens dit transformatieproject zijn er hoogwaardige en duurzame materialen gekozen. Het 60.000 m2 grote gebouw heeft dan ook de hoogste BREEAM-NL score behaald, namelijk ‘Outstanding’.

Van Draeckeburgh heeft voor dit bijzondere project namens haar opdrachtgever Basisweg 10 Coöperatief U.A. een tweetal subsidies aangevraagd. Zo is de Energie-Investeringsaftrek (EIA) toegekend voor verschillende energiebesparende maatregelen. Voor de duurzame gebouwen is de Milieu-Investeringsaftrek (MIA) toegekend. Wij zijn erg blij dat we een mooie bijdrage hebben kunnen leveren aan dit prachtige project.

Meer weten?
Wilt u meer weten over de toegekende stimuleringsregelingen of wilt u de subsidiemogelijkheden voor uw project in kaart laten brengen? Neem dan nu contact met ons op. Klik hier.

 

Opdrachtgevers helpen om de optimale oplossing voor hun vastgoed te vinden, zowel technisch als financieel. Dit vraagt om kennis, ervaring, een praktische instelling en overtuigingskracht. Een prachtige uitdaging.

Contactpersoon Vdsf
Mitchell
Subsidie aanvragen?

laatste nieuws

08 juli 2024
Nieuwe Subsidieregeling Waterstof in Mobiliteit (SWIM)
01 juli 2024
Duurzaam en Saamhorig: Het Project STEK in Rosmalen
27 juni 2024
Financieringsstelsel Monumentenzorg onder de loep