Subsidiescan

Circulaire MIA toekenning voor de transformatie van een kantoorpand

Woonstichting Lieven de Key heeft, samen met bouwbedrijf Van Wijnen, een voormalig kantoorpand getransformeerd tot een nieuw circulair pareltje. Het pand is gevestigd op de hoek van de Donker Curtiusstraat en de Van Hallstraat in Amsterdam West. Er zijn 168 comfortabele studentenstudio’s en verschillende algemene ruimtes gerealiseerd.

Het ontwerp en de bouw bleken bijzonder duurzaam te zijn, voor het project is dan ook een Milieu-Investeringaftrek (MIA) toegekend omdat het gebouw met een zeer lage MPG score gerealiseerd is. Het projectteam van Van Draeckeburgh heeft een flinke bijdrage geleverd door Lieven de Key en bouwbedrijf Van Wijnen inzicht te geven in de circulaire subsidiemogelijkheden en de toegepaste materialen welke zich met hulp van onze partner Madaster, en diens partner Buro Boot, hebben vertaald in een materialenpaspoort.

Wilt u meer weten over de (circulaire) Milieu-Investeringsaftrek of de mogelijkheden voor uw project bespreken? Neem dan gerust contact met ons op. Klik hier

Opdrachtgevers helpen om de optimale oplossing voor hun vastgoed te vinden, zowel technisch als financieel. Dit vraagt om kennis, ervaring, een praktische instelling en overtuigingskracht. Een prachtige uitdaging.

Contactpersoon Vdsf
Mitchell
Subsidie aanvragen?

laatste nieuws

08 juli 2024
Nieuwe Subsidieregeling Waterstof in Mobiliteit (SWIM)
01 juli 2024
Duurzaam en Saamhorig: Het Project STEK in Rosmalen
27 juni 2024
Financieringsstelsel Monumentenzorg onder de loep