Subsidiescan

DUURZAAM DISTRIBUTIECENTRUM VOOR DKL EQUIPMENT IN ZWOLLE

In Zwolle wordt een distributiecentrum voor DKL Equipment gebouwd met een oppervlakte van 23.000 vierkante meter. De aannemer voor dit project is Aan de Stegge Twello. De bouw begon in maart van dit jaar en de verwachting is dat het gebouw in december wordt opgeleverd. Het zal beschikken over uitgebreide faciliteiten zoals magazijnruimte, kantoorruimte en elektrische laadstations.

 

HET DISTRIBUTIECENTUM

DKL Equipment B.V., een dochteronderneming van De Klok Logistics, wordt de enige huurder van het pand en breidt haar aanwezigheid in Nederland uit naar vijf steden. De faciliteit biedt flexibele gebruiksmogelijkheden en streeft naar een BREEAM Very Good-certificering voor energie-efficiëntie.

 

Het pand zal niet alleen gecertificeerd worden als BREEAM Very Good maar heeft ook een gunstige beoordeling gekregen in het kader van het GPR-traject voor de MIA-subsidie, wat wijst op milieuvriendelijkheid en duurzaamheid.

 

SUBSIDIEAANVRAGEN

We zijn blij dat Van Draeckeburgh een bijdrage kan leveren aan dit mooie project door de subsidieaanvragen te verzorgen. Wil jij ook subsidiebegeleiding bij jou project? Neem dan gerust contact met ons op. Dit kan via het contactformulier of door te bellen op +31 30 228 92 40.

 

Subsidie aanvragen?

laatste nieuws

08 juli 2024
Nieuwe Subsidieregeling Waterstof in Mobiliteit (SWIM)
01 juli 2024
Duurzaam en Saamhorig: Het Project STEK in Rosmalen
27 juni 2024
Financieringsstelsel Monumentenzorg onder de loep