Subsidiescan

Maison de Bonneterie beschikt over 2 prachtige monumentale panden in Den Haag en Amsterdam. Door creatief te kijken naar subsidiemogelijkheden werd onderhoudssubsidie voor beide panden ontvangen.

Specialisatie en vakkennis maken Van Draeckeburgh tot een waardevolle aanvulling in het renovatieteam.

Maison de Bonneterie renoveert twee monumenten

Maison de Bonneterie beschikt over 2 prachtige monumentale panden in Den Haag en Amsterdam. Recentelijk zijn beide panden gerenoveerd. Doel van de renovatie was om de panden klaar te maken voor de nieuwe huurder H&M. Via CBRE is Maison de Bonneterie in contact gekomen met Van Draeckeburgh.

Van Draeckeburgh:

Met het oorspronkelijke renovatieplan kwam alleen het pand in Amsterdam in aanmerking voor subsidie, namelijk de renovatiesubsidie vanuit de Provincie. Samen met Maison de Bonneterie hebben we daarom goed gekeken naar de onderhoudsplanning. Ons advies om de onderhoudsplanning aan te passen, heeft ervoor gezorgd dat beide panden alsnog in aanmerking kwamen voor een onderhoudssubsidie.”

Maison de Bonneterie:

Van Draeckeburgh is creatief in het kijken naar mogelijkheden om subsidie te maximaliseren. Je merkt dat Van Draeckeburgh specialist is op het gebied van subsidies voor monumenten. Ze hebben alle kennis van zaken en kunnen hierin goed adviseren. De project manager van Van Draeckeburgh wist ons precies te vertellen wat wij moesten aanleveren, zodat hij vervolgens vakkundig de aanvragen kon schrijven. Dit heeft ons veel tijd gescheeld. Van Draeckeburgh was een waardevolle teamspeler in ons renovatietraject. Wij raden hen daarom ook zeker aan bij anderen.”

foto van klantencase: Maison de Bonneterie

“Van Draeckeburgh heeft alle kennis van zaken en kan hierin goed adviseren”

Opdrachtgever: Monique Idema - Maison de Bonneterie
Contactpersoon Vdsf
Mitchell
Subsidie aanvragen?

laatste nieuws

08 juli 2024
Nieuwe Subsidieregeling Waterstof in Mobiliteit (SWIM)
01 juli 2024
Duurzaam en Saamhorig: Het Project STEK in Rosmalen
27 juni 2024
Financieringsstelsel Monumentenzorg onder de loep