Subsidiescan

Een trekpleister voor handel en ontspanning

Renovatie van het Holbeinhuis te Rotterdam

Met Van Draeckeburgh mochten we bijdragen aan de renovatie van het iconische Holbeinhuis gelegen aan de Coolsingel 65 in Rotterdam. Dit pand wordt klaargestoomd voor de toekomst, en daar helpen wij maar al te graag aan mee.

Kraaijvanger architects wil de allure van het oorspronkelijke gebouw terugbrengen met daarbij de duurzaamheidsambitie in het achterhoofd. Kraaijvanger combineert historische, klassieken en eigentijdse elementen met een stoere Rotterdamse touch. Het doel is om het meeste uit het gebouw te halen en deze toekomstbestendig te maken. Samen met CBRE Development Services maken ze van het Holbeinhuis een toonaangevende werkplek voor professionele bedrijven in Rotterdam. Vanaf medio 2023 kunnen zij hun intrek nemen.

Door deze mooie samenwerkingen zal het Holbeinhuis na de renovatie beschikken over energielabel A en een BREAAM Very Good certificaat. De warmteterugwinning en het gebruik van groene daken hebben hierbij een belangrijke rol gespeeld.

Geïnteresseerd in de subsidiemogelijkheden voor jouw project? Neem gerust contact met ons op!

Opdrachtgevers helpen om de optimale oplossing voor hun vastgoed te vinden, zowel technisch als financieel. Dit vraagt om kennis, ervaring, een praktische instelling en overtuigingskracht. Een prachtige uitdaging.

Contactpersoon Vdsf
Mitchell
Subsidie aanvragen?

laatste nieuws

08 juli 2024
Nieuwe Subsidieregeling Waterstof in Mobiliteit (SWIM)
01 juli 2024
Duurzaam en Saamhorig: Het Project STEK in Rosmalen
27 juni 2024
Financieringsstelsel Monumentenzorg onder de loep