Subsidiescan

Even voorstellen: Claudia van Wier en Jorick van der Pas

Onlangs kregen we met het team van Van Draeckeburgh een MyDrives MyHabits MyMatch training. In deze sessie hebben we meer inzicht gekregen over ons eigen profiel van drijfveren, kwaliteiten en voorkeuren, maar ook over die van onze collega’s. Een ontzettend leuke en leerzame dag met nieuwe kennis om het beste uit elkaar en het team te halen. We zijn trots op ons diverse team en willen daarom iedereen aan je voorstellen. We beginnen met de collega’s die de afgelopen tijd bij ons zijn gestart. Claudia en Jorick trappen af.

 


 
Claudia van Wier
Claudia belandde na het afronden van haar Master Kunstgeschiedenis via het architectuuronderwijs in de vastgoedbranche. Na jaren gewerkt te hebben bij een gebiedsontwikkelaar draagt zij als Projectmanager Duurzaam Bouwen nu haar steentje bij aan de verduurzaming van Nederland. Een creatieve achtergrond, en toch super gestructureerd. Claudia zorgt er met haar toewijding en oog voor detail voor dat projecten soepel verlopen. Als subsidieconsultant bewaart zij het overzicht binnen een veelvoud aan subsidies en regelingen op het gebied van duurzaam bouwen en verduurzamen van woningen en utiliteitsgebouwen.

 

Met mijn kennis kan ik subsidietrajecten samen met onze opdrachtgevers succesvol doorlopen met oog voor service en kwaliteit.

 

 

Jorick van der Pas
Jorick dook na het afronden van zijn opleiding Bedrijfseconomie direct de bankwereld in. Met werkervaring in meerdere functies bekroop hem het gevoel dat deze wereld steeds minder aansloot bij zijn ambities. Door de overstap naar het werkveld van subsidie-financieringen kan hij zijn servicegerichtheid beter benutten. Met zijn functie ontzorgt hij ondernemers tijdens het subsidietraject. Hij combineert zijn ervaring vanuit de bankwereld met zijn interesse in verduurzaming van de gebouwde omgeving. Zo werden Jorick en Van Draeckeburgh de perfecte match!

 

In een omgeving waar eigen verantwoordelijkheid, slagvaardigheid en collegialiteit hand in hand gaan, voel ik mij op mijn best.

 

Doorzettingsvermogen, betrokkenheid en enthousiasme zijn kwaliteiten die Jorick inzet om doordachte oplossingen aan te dragen voor subsidie-vraagstukken. Hiermee ontzorgt hij relaties en maakt zo het subsidietraject eenvoudiger. Op deze manier draagt hij bij aan een duurzaam resultaat voor klant én organisatie!

 

Who’s next?
De volgende keer stellen wij nieuwe collega’s Geerke Bakker en Claudia Legierse aan jullie voor. Wil je op de hoogte blijven van alle nieuwtjes rondom Van Draeckeburgh? Volg ons hier op LinkedIn.

Subsidie aanvragen?