Subsidiescan

Get to know Annemieke | Projectmanager Duurzaam Bouwen

Get to know Annemieke! Al bijna 5 jaar komt ze over de vloer bij Van Draeckeburgh. Ze startte als tweedejaars stagiair en is doorgegroeid tot projectmanager in het Duurzaam Bouwen team.

 

The road to Van Draeckeburgh

Annemieke volgde de HBO studie Built Environment en moest in haar tweede jaar een stage gaan volgen. Zo belandde ze bij Van Draeckeburgh. Een goede match door haar interesse in bouwoplossingen van de 21e eeuw. Bij VDSF werkt ze samen met de bouwers die hierin voorop lopen. Ze heeft een tijd als projectondersteuner en werkstudent gewerkt en werd na haar afstuderen projectmanager in het Duurzaam Bouwen team. Dat doet ze inmiddels alweer anderhalf jaar.

 

 

Annemieke zegt:
“Ik vind het heel leuk om met duurzaamheid bezig te zijn. Hier heb ik vanuit mijn studie ook echt veel mee gedaan. Het leuke aan werken bij VDSF is dat ik met veel verschillende projecten en partijen in aanmerking kom. Ik zit helemaal op mijn plek hier.”

 

Work Hard, Play Hard

In haar vrije tijd is Annemieke veel met sport bezig. Zo hockeyt ze in een vriendinteam in Amersfoort, vind je haar in de sportschool én tennist ze op de maandagavond met collega’s. Ze maakt vaak indruk op haar collega’s met de leuke outfits die ze draagt naar kantoor maar ook tijdens uitjes. Fashion is dan ook iets waar ze graag mee bezig is. Maar ook leuke dingen doen met vrienden, naar feestjes gaan, een hapje eten of vrijdagmiddagborrel doen met collega’s doet ze graag.

 

A peek inside the work week

Op maandagochtend start de week met het weekoverleg. Alle projecten die op haar naam staan, deadlines en vastlopers worden besproken. Zo bepaalt ze haar prioriteiten voor de dag en week. Daarna is het tijd om mailtjes te verwerken. Veel daarvan draait om het opvragen van de juiste stukken bij de klant. Als de stukken binnen zijn dan is het tijd om deze te beoordelen en een dossier op te bouwen. Tussen het bouwen van dossiers door, heeft ze afspraken met klanten om projecten te bespreken of om ze te adviseren. Wanneer dossiers klaar zijn, en interne controles zijn gedaan, dient ze de subsidieaanvragen in.

 

Naast haar hoofdtaken is ze ook wel eens bezig met het onderzoeken en managen van andere zaken die belangrijk zijn. Bijvoorbeeld bij nieuwe subsidieregelingen. De afgelopen tijd is ze ook heel druk geweest met het organiseren van het jaarlijkse bedrijfsuitje. Dit jaar gaat de reis naar Praag. Dit vond Annemieke ook heel leuk om te organiseren en vorm te geven én hier zijn haar collega’s haar heel erg dankbaar voor!

Ik ben erg geïnteresseerd in bouwoplossingen van de 21ste eeuw. Bij Van Draeckeburgh werk ik samen met de bouwers die hierin voorop lopen!

Contactpersoon Vdsf
Annemieke
Subsidie aanvragen?