Subsidiescan

RVV Verduurzaming sluit vanwege groot succes

De aanvragen voor de RVV Verduurzaming zijn zo massaal binnengestroomd, dat het budget voor dit jaar al is overschreden. De regeling wordt per 1 juli 2019 gesloten.

 

Achtergrond
Sinds 1 februari van dit jaar kunnen woningcorporaties een aanvraag indienen voor de RVV Verduurzaming. De regeling is bedoeld om de verduurzaming van sociale huurwoningen te stimuleren. De RVV Verduurzaming draagt bijvoorbeeld bij om zonnepanelen te plaatsen, de belangrijkste voorwaarde is een verbetering in de Energie-index met minimaal drie stappen.

 

Huidige status
Tot nu toe is er dagelijks voor 1,5 à 2 miljoen euro subsidie aangevraagd, waardoor het beschikbare budget ontoereikend is om de regeling het hele jaar op te houden. Het ministerie heeft besloten de regeling per 1 juli 2019 stop te zetten. De regeling gaat waarschijnlijk pas weer in 2022 opnieuw open.

 

Vraag vóór 1 juli aan!
Alle aanvragen die voor de sluitingsdatum van 1 juli 2019 worden ingediend, worden nog in behandeling genomen. Dus neem op korte termijn contact met ons op als u nog gebruik wilt maken van de regeling.

Subsidie aanvragen?

Gerelateerd nieuws

23 november 2023
Duurzaam distributiecentrum voor DKL Equipment in Zwolle
20 november 2023
Transformatieproject: The Usual Hotel in Rotterdam
13 november 2023
Herontwikkeling van het Muntgebouw in Utrecht