Subsidiescan

Van Draeckeburghs Webinarserie

Ook in onzekere tijden, geeft de overheid steun en stimuleert zij de economie met subsidies. De aanvraagtrajecten hiervoor en dus ons werk loopt gewoon door. Wij organiseren een serie webinars om u op de hoogte houden van alle mogelijkheden.

 

De webinars:

Wilt u ook weten voor welke subsidies uw project nu maar ook na de crisis in aanmerking komt? Onze webinars geven een helder beeld van de subsidiemogelijkheden voor de bouw en de specialisten leggen uit hoe een aanvraagtraject verloopt. Daarnaast wordt er, in samenwerking met Madaster, dieper ingegaan op circulair bouwen en het materialenpaspoort.

 

U kunt zich voor deze webinars vrijblijvend aanmelden.

Klik op het tijdstip van uw keuze om u te registreren.

 

Monumenten en subsidies

Door subsidieadviseur Monumentenzorg Hette Hylkema – Donderdag 30 april om 11.00 uur en woensdag 13 mei om 15.00 uur

 

Hette vertelt welke mogelijkheden er zijn qua subsidies voor monumenten. Ook laat hij, aan de hand van een case study, zien hoe hij te werk gaat.

 

Circulair bouwen en het Materialenpaspoort

Subsidieadviseur Duurzaam Bouwen Iris Rijneveld in samenwerking met Jeroen Broersma van Madaster – Woensdag 13 mei om 11.00 uur

 

Iris Rijneveld legt uit wat circulaire bouw precies inhoudt en wat de toepasbare subsidiemogelijkheden zijn. Jeroen Broersma geeft inzicht in het gebruik van het materialenpaspoort van Madaster.

 

Subsidiemogelijkheden voor de gebouwde omgeving in 2020

Door subsidieadviseur Joris – Vrijdag 1 mei om 14.00 uur en donderdag 14 mei om 11.00 uur

 

In deze webinar geeft Joris een overzicht van de bestaande en aankomende regelingen en laat hij zien hoe het traject van een subsidieaanvraag verloopt.

 

Mochten de tijdstippen u niet uitkomen of wilt u liever een persoonlijke digitale presentatie voor uw bedrijf? Van Draeckeburgh laat graag zien wat de mogelijkheden zijn voor uw projecten. Neem daarvoor gerust contact met ons op.

Subsidie aanvragen?

Gerelateerd nieuws

23 november 2023
Duurzaam distributiecentrum voor DKL Equipment in Zwolle
20 november 2023
Transformatieproject: The Usual Hotel in Rotterdam
13 november 2023
Herontwikkeling van het Muntgebouw in Utrecht