Subsidiescan

Koninklijk Theater Carré bestaat sinds 1887 en heeft in de loop der jaren diverse renovaties ondergaan. Altijd met behoud van het authentieke karakter. Van Draeckeburgh regelt de instandhoudingssubsidie.

Van Draeckeburgh kent de regels én de juiste mensen bij de loketten van de subsidieverstrekkers.

Onderhoud aan Koninklijk Theater Carré

Koninklijk Theater Carré bestaat al bijna 130 jaar, circusdirecteur en ondernemer Oscar Carré opende er in 1887 de deuren. Nationale en internationale grootheden hebben er op het podium gestaan. In de loop der jaren heeft het theater verschillende renovaties ondergaan, waarbij het behoud van het authentieke karakter altijd het uitgangspunt vormde. Omdat het gebouw een rijksmonument is, komt het in aanmerking voor de instandhoudingssubsidie. Van Draeckeburgh heeft Koninklijk Theater Carré hierin geadviseerd.

Koninklijk Theater Carré:

Via een mailing kwam ik in contact met Van Draeckeburgh. Wij waren ons net aan het oriënteren op subsidieadvies. Hun mailing kwam dus precies op het juiste moment en gaf ons het gevoel dat van Draeckeburgh ons hierbij goed zou kunnen helpen. Hun hoge successrate is ook voor ons gebleken. We hebben een aanzienlijke subsidie ontvangen voor groot onderhoud. Een sterk punt van Van Draeckeburgh is dat ze goed bekend zijn in subsidieland, ze kennen de regels én de juiste mensen bij de lokketten van de subsidieverstrekkers. Een ander voordeel in de samenwerking is dat ik weinig tijd kwijt was met de aanvragen. Alles werd geregeld. Ik raad Van Draeckeburgh dan ook zeker aan als subsidieadviseur bij anderen.”

Van Draeckeburgh:

Omdat Carré op de UNESCO Werelderfgoedlijst staat, krijgt hun subsidieaanvraag prioriteit boven reguliere aanvragen. Ook is er in dit geval geen maximum bedrag. Hierdoor hebben we het maximale uit de subsidieaanvraag kunnen halen.”

foto van klantencase: Carré

“Het feit dat Van Draeckeburgh ons subsidietraject tot een succes maakt, is voor mij van doorslaggevend belang.”

Opdrachtgever: Bart van Heugten - Koninklijk Theater Carré
Contactpersoon Vdsf
Mitchell
Subsidie aanvragen?

laatste nieuws

20 juni 2024
Heropening Stimuleringsregeling ontmoetingsruimten in ouderenhuisvesting
06 juni 2024
Het Stadhuis van Delft: Een historisch monument
27 mei 2024
Een XXL Distributiecentrum in Herkenbosch gericht op duurzaamheid