Subsidiescan

Prudentia Vastgoed ontving een onderscheiding voor de bijzondere inspanning bij de restauratie van twee monumentale panden aan de Maaskade in Rotterdam.

Efficiënte communicatie: alleen nuttige contactmomenten. Zo wordt de klant maximaal ontzorgd in het subsidietraject.

Volledige restauratie van Rotterdamse monumenten

Jaarlijks reikt het Historisch Genootschap Roterodamum een monumentenonderscheiding uit voor een monumentaal pand dat met bijzondere inspanning is gerestaureerd. Dit jaar is de onderscheiding toegekend aan de panden Maaskade 113 en Maaskade 115 op het Noordereiland in Rotterdam. De eigenaar, Prudentia Vastgoed, heeft samen met Ooms Makelaars besloten beiden panden volledig te restaureren. Omdat Maaskade 113 een Rijksmonument is, heeft Prudentia Vastgoed Van Draeckeburgh bij het traject betrokken om de subsidiemogelijkheden te onderzoeken.

Prudentia Vastgoed:

We hadden zelf niet eerder onderzoek naar subsidies gedaan. We waren in de veronderstelling dat een subsidieaanvraag  veel tijd zou kosten en de mogelijkheden waren niet bij ons bekend. Dat Van Draeckeburgh werkt op basis van ‘No cure, no pay’ was voor ons een extra reden om het te proberen. We lopen immers geen financieel risico. We zijn erg tevreden over hoe het traject is verlopen.

Bij aanvang maakt Van Draeckeburgh inzichtelijk welke kosten subsidiabel zijn. Wij hebben er weinig werk aan. Zo blijven de contactmomenten beperkt tot de nuttige contactmomenten; er wordt alleen gecommuniceerd over wat relevant is. Van Draeckeburgh zegt wat ze gaan doen en doen vervolgens wat ze zeggen. Ze zijn betrouwbaar. Dat werkt zeer prettig.”

foto van klantencase: Prudentia vastgoed / Ooms Makelaars

“Van Draeckeburgh is betrouwbaar: ze zeggen wat ze gaan doen en doen vervolgens wat ze zeggen.”

Opdrachtgever: Hans Coebergh - Prudentia Vastgoed
Contactpersoon Vdsf
Subsidie aanvragen?

laatste nieuws

06 juni 2024
Het Stadhuis van Delft: Een historisch monument
27 mei 2024
Een XXL Distributiecentrum in Herkenbosch gericht op duurzaamheid
16 mei 2024
Subsidienieuws uit Hoofdlijnenakkoord Nieuw Kabinet