Subsidiescan

Maison de Bonneterie: 2 prachtige renovaties

Maison de Bonneterie beschikt over 2 prachtige monumentale panden in Den Haag en Amsterdam. Recentelijk zijn beide panden gerenoveerd. Doel van de renovatie was om de panden klaar te maken voor de nieuwe huurder H&M. Via CBRE is Maison de Bonneterie in contact gekomen met Van Draeckeburgh.

Van Draeckeburgh: “Met het oorspronkelijke renovatieplan kwam alleen het pand in Amsterdam in aanmerking voor subsidie; namelijk de renovatiesubsidie vanuit de Provincie. Samen met Maison de Bonneterie hebben we daarom goed gekeken naar de onderhoudsplanning. Ons advies om de onderhoudsplanning aan te passen, heeft ervoor gezorgd dat beide panden alsnog in aanmerking kwamen voor een onderhoudssubsidie.”

Maison de Bonneterie: “Van Draeckeburgh is creatief in het kijken naar mogelijkheden om subsidie te maximaliseren. Je merkt dat Van Draeckeburgh specialist is op het gebied van subsidies voor monumenten. Ze hebben alle kennis van zaken en kunnen hierin goed adviseren. De project manager van Van Draeckeburgh wist ons precies te vertellen wat wij moesten aanleveren, zodat hij vervolgens vakkundig de aanvragen kon schrijven. Dit heeft ons veel tijd gescheeld. Van Draeckeburgh was een waardevolle teamspeler in ons renovatietraject. Wij raden hen daarom ook zeker aan bij anderen.”

Terug naar overzicht
Subsidie aanvragen?

Gerelateerd nieuws

13 november 2023
Herontwikkeling van het Muntgebouw in Utrecht
06 juli 2022
Van Draeckeburgh zet zich in voor Stichting Jarige Job
10 mei 2022
Team Van Draeckeburgh: Een interview met Denise